U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is € 6,- per gezin per jaar. Het speelgoed kan worden geleend voor € 0,15 per stuk per week. De uitleenperiode mag telefonisch of per e-mail worden verlengd. Het is mogelijk bij ons om van te voren speelgoed te reserveren. Als u lid bent van de speeltuinvereniging kunt bij het tonen van het ledenpasje voor € 5,- lid worden.

Strippenkaart

Wanneer u speelgoed leent bij Speel-o-theek Klapstuk kunt u met klein geld betalen. Maar daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om te betalen met een strippenkaart.

U kunt een strippenkaart voor € 4,00 kopen.
Deze bevat 30 strippen van € 0,15. Dat betekent dus dat u € 0,50 voordeel heeft.
Door het gebruik van de strippenkaart wordt het betalen bij de uitleen eenvoudiger. Iedere keer wordt het betreffende aantal strippen afgerekend.
Een strip voor een stuk speelgoed per week.

Speelgoed reserveren

Bij de speel-o-theek kunt ook speelgoed reserveren.
Zeker bij populair speelgoed is het handig om het speelgoed te reserveren.
Omdat op de speel-o-theek geen computer aanwezig is, is reserveren alleen mogelijk als u aanwezig bent of per telefoon. Het is niet mogelijk om via de mail te reserveren.

Helaas kunnen we nooit garanderen dat uw gereserveerde speelgoed op de afgesproken dag aanwezig is: we zijn daarvoor ook afhankelijk van de andere leners: als die hun speelgoed te laat terugbrengen, is het er niet. Wilt u er zeker van zijn dat het speelgoed er is, bel dan even voordat u het komt halen.