U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Je kunt in speel-o-theek rustig rondkijken en van alles uitproberen om zo tot een keuze te komen. De speel-o-theek heeft meer dan 1000 spellen in de collectie.

Wilt u alvast thuis kijken welk speelgoed wij in de collectie hebben, rechts zijn de links om naar de speelgoedbestanden te gaan ->>>>>>>>>>

Het speelgoed staat onderverdeeld in verschillende catagorieën.

 


Beweging

Lekker buiten spelen! Dat kan onder meer met de driewielers, skeelers, de skatekart, diabolo’s, parachutes en glijbanen. Daarnaast hebben wij ook auto’s en ander bewegend speelgoed voor binnenshuis.

Constructie

Bouwen met lego, duplo, grote plastic blokken, wegenset, treinbanen, knikkerbanen en nog veel meer.

Diverse

Speel op een van onze kleuter-computers, of met electro, of kies een spel waarmee je kunt leren klokkijken of rekenen.

Expressie
Muziek maken met de xylofoon, het klokkenspel, de trommel, mandala’s tekenen of tekenen met Nijntje aqua doodle.

Fantasie

Lekker spelen met een van onze  garages, of een schooltje, een boerderij met dieren, of een dierentuin, een tent, een kruiptunnel, het speelhuis van de teletubbies,  playmobil, of aquaplay.

Gezelschapspellen
We hebben heel veel spellen te leen waaronder de allernieuwste! Voor de allerkleinsten, maar ook voor oudere kinderen of volwassenen.

Puzzels
We hebben allerlei puzzels: van houten puzzels met knoppen en puzzels van vier stukjes voorbeginners tot en met puzzels van 300 stukjes voor gevorderden. Ook hebben we een aantal 3d puzzels.

Verkleedkleren

Verkleden voor een feestje of gewoon zomaar, omdat het leuk is. We hebben kostuums om je te verkleden als ridder, ballerina, kok, prinses, indiaan, teletubbie.

Zintuigelijk

Speelgoed voor de allerkleinsten, zoals sorteerblokken, activity-centers, music twister, bromtollen en een Bob de Bouwer telefoon.